Mysléím že máš pravdu, já jsem několikrát už uvedl že můj příběh v přihlášce do předchozí gildy nebyl nikterak valný, ale oni si musí uvědomit, chcou oni k nám a teké že příběh musí mít nějakou formu ( to je zase naše chyba že jsme neudělali nějakou osnovu ). A také je fajn když se hlásiš do gildy se snyžit ji hned v přrihlášce nesetřít, a použít věci z děje gildy aby ostatní viděli že dotyčný o gildě něco ví.
Toto je můj příběh který jsem psal když jsem se hlási do COZ, zkuste vzít vpotaz že to je moje prvotina a předtím jsem neměl zkušenosti nejen se psaním přihlášek ale ani s UO
Můj přſběh začal v městě Carse, kde jsem se narodil. Už jako malý jsem měl velice rád zvířata a ta mi jako jediná rozuměla. Doma jsem to neměl moc jednoduché. Rodiče mi nerozuměli a jediné co mě naučili, bylo zacházet s lukem a pěstovali ve mně vztah ke zvířatům. Už v 16 jsem se rozhodl odejít z domu. Po odchodu jsem se toulal po zemích Midkemie a poznával nástrahy života. Přichystal mi mnohé strasti, ale také radosti. Po nějaké době jsem potkal Tritiona Kluvera, který mi byl rádcem a přítelem. Dost dlouhou dobu mě vedl po cestě dobra. Naučil mě mnohému, přátelství a obětování se pro ostatní mému srdci blízkých. Postupně jsem se začal zdokonalovat v lukostřelbě a zacházení s různými tvory. I když jsem zatím pouze pokročilý učedník, chtěl bych u mého povolání setrvat a dále s zdokonalovat. Až jednou jsem potkal lidi z gildy Strážci života. Přijali mě mezi sebe a poskytli mi zázemí.
Nyní jsem po dlouhé době opět potkal Tritiona Kluvera, který mi sdělil že bych mohl být již připraven podstoupit zkoušky, jejichž zvládnutí mě částečně posune k přijetí do řad vaší gildy.
Teď s těžkým srdcem opouštím lidi z guildy Strážci života. A tímto se chci přidat k vám.
Od gildy Confessors of Zuelath očekávám především shovívavost k mé snad dočasné nezkušenosti. Pomoc a zázemí na cestě životem, která je nám všem předepsána osudem.
Na oplátku doufám, že mé schopnosti a obětavost vám budou ku pomoci v těžkých situacích ale i v čase míru a klidu.
Jméno ve hře: Mara Galager
Povolání a level: Hraničář (19+)
Jméno v GameParku: _Markus_
S pozdravem Mara Galager