Zdravím všechny a prosím vás aby jste se k tomuto vyjádřili.
Na foru midkemie jsem našel nápad na pořádání plesu ale nikdo se toho neujal. Tak jsem si řekl že by jsme mohli my. Riven říkal že nám ve všem vyje vstříc.
takže mám takový návrh. Pořádat ples s tombolou jídle atd.. další věci nejsou problém pokud to vymyslíte. Každopádně by se jednalo o to žebychom mudeli najít vhodné místo, může to být i v přírodě. Normálně bychom prodávali lístky za nějakou simbolickou cenu to je třeba 50 zlatých a lístky do tomboli za 10zkatých ( prostě tak jak to je na normálním plese). nachystali bychom stoly s jídlem a občerstvením. Zkontaktovali crafty jestli by měli zájem věnovat něco do tomboli samozřejmě s tím že u každého předmětu bychom řekli kdo to věnoval. a na závěr tohoto plesu bychom se domluvily s Rivem aby nechal danou lokalitu obléhat. ale nějak rozumě ne jak posledně Carse. Další program bych nechal navás nevím co dál je v možnostech midkemie.
(to tomboli bychom většinu věcí věnovali my, ale byly by tam i ceny jako králík, kozel, nebo 1 pecen chleba atd.. jen pro srandu)
Mara Galager